Udruženje javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije

Udruženje tužilaca Srbije

Vi ste ovde: Početna Aktuelnosti Pisma podrške kolega iz regiona

Pisma podrške kolega iz regiona

Pismo podrške kolega iz Slovenije

Poštovani kolega, dr.Goran Ilić, sa tugom i strahom smo pratili poplave u Srbiji, svako od nas želeo je pomoći vašim ljudima. Sabrali smo novac po svim tužilaštvima i poslali ga organizaciji Crvenog krsta za vaše žrtve.

U ime svih svojih kolega i svih zaposlenih na tužilaštvima u Sloveniji želim vam brz oporavak.

Sa poštovanjem,

Mirjam Kline
predsednica Društva državnih tožilcev Slovenije


 Pismo podrške kolega iz Bugarske

Poštovane kolege, danas kada počinje trodnevna nacionalna žalost zbog žrtava poplava u Srbiji, hteli bismo da izrazimo našu solidarnost sa našim prijateljima i komšijama u Republici Srbiji.

Izražavamo naš nespokoj i zabrinutost povodom tragičnih događaja u poplavama, koje su pogodile teritoriju Republike Srbije.

Duboko saosećamo sa bolom rodbine žrtava tragedije i izražavamo svoje najiskrenije saučešće.

U ovom teškom trenutku za Vas, želeli bismo da Vas uverimo u našu spremnost da pomognemo svim sredstvima koja su u našoj moći da se prevaziđu ozbiljne posledice!

Upravni odbor Udruženja tužilaca u Bugarskoj


Pismo prijatelja iz Bugarske u izvornom obliku možete pogledati OVDE (.pdf)156.2 KB

Poslednje vesti

NVO tužiocima i sudijama: Zaustavite zarobljavanje države u pravosuđu NVO tužiocima i sudijama: Zaustavite zarobljavanje države u pravosuđu Grupa od 17 organizacija civilnog društva pozvala je danas Državno veće tužilaca, Republičkog javnog tužioca i Visoki savet sudstva da rade svoj... More detail
Saopštenje MEDEL-a povodom situacije u pravosuđu Srbije Saopštenje MEDEL-a povodom situacije u pravosuđu Srbije Evropsko udruženje sudija i tužilaca za slobodu i demokratije (MEDEL) sa zabrinutošću prati prilike u pravosuđu Republike Srbije. More detail
Tabloidna hajka protiv Gorana Ilića rezultirala reakcijom republičkog javnog tužioca: Zagorka Dolovac inicirala postupak protiv svog zamenika Tabloidna hajka protiv Gorana Ilića rezultirala reakcijom republičkog javnog tužioca: Zagorka Dolovac inicirala postupak protiv svog zamenika Etički odbor Državnog veća tužilaca raspravljao je juče o tužiocu Goranu Iliću, po zahtevu republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac. More detail
UTSUdruženje javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca je profesionalna, nevladina organizacija, koja za cilj ima afirmaciju i zaštitu položaja i ugleda nosilaca javnotužilačke funkcije i postizanje pravne sigurnosti, samostalnosti i nezavisnosti javnog tužilaštva.

Newsletter

Prijavite se za bilten Udruženja tužilaca Srbije